Primaria Oradea introduce tarife modice pentru utilizarea terenurilor de sport din Parcul Sportiv Salca III. Vezi care sunt preturile
Stiri Oradea

Primaria Oradea introduce tarife modice pentru utilizarea terenurilor de sport din Parcul Sportiv Salca III. Vezi care sunt preturile

Viceprimarul Florin Birta a prezentat în conferința de presă de luni, 24 septembrie 2018 două proiecte de hotărâri ale Consiliului Local, privind Parcul Sportiv Salca III.

Primul material se referă la darea în administrarea Clubului Sportiv Municipal Oradea a Parcului Sportiv Salca III.

Am încercat de la deschidere să lăsăm liber accesul în acel parc, dar în urma numeroaselor reclamații pe care le-am avut până în acest moment cu privire la distrugerile care au loc în Parcul Salca, cu privire la ocuparea terenurilor fără a se ține cont de o anumită limită de oră de către unii care folosesc acele terenuri fără să se gândească și la celelalte persoane care doresc să folosească aceste terenuri, am hotărât să dăm în administrare Clubului Sportiv Municipal Parcul Sportiv Salca III și totodată să introducem anumite tarife pentru utilizarea terenurilor respective”, a declarat viceprimarul Florin Birta.

Tarifele propuse sunt cu aproximativ 20% mai mici ca cele practicate în acest moment în Municipiul Oradea. Aceste tarife sunt calculate pentru a acoperi costurile de administrare și de întreținere a parcului.

Al doilea material privind Parcul Sportiv Salca III se referă la modificarea organigramei CSM Oradea, prin care se înființează două posturi pentru întreținerea parcului.

Așadar din momentul în care se va prelua în administrare, parcul va fi inclusiv ținut sub supraveghere de persoanele care vor întreține și vor administra acel parc și inclusiv se vor face rezervări pentru a putea folosi terenurile respective”, a precizat viceprimarul Florin Birta.

Tarifele sunt diferențiate pe ore, după cum urmează:

Activitate Tarif pana la ora 18:00 Tarif dupa ora 18:00
Fotbal 40 lei/ora 80 lei/ora
Tenis de camp* 15 lei/ora 20 lei/ora
Tenis de masa* 10 lei/ora 15 lei/ora
Baschet 10 lei/ora 20 lei/ora

*La tenisul de camp si tenisul de masa, tariful include si folosirea mingilor  si a paletelor de joc

Ambele proiecte de hotărâri privind Parcul Sportiv Salca III au fost aprobate în ședința Consiliului Local de luni, 24 septembrie.

loading...