Primaria Oradea inchiriaza 45 de locuinte, licitatia urmand sa aiba loc in 15 .01.2021
Stiri Oradea

Primaria Oradea inchiriaza 45 de locuinte, licitatia urmand sa aiba loc in 15 .01.2021

Primăria Municipiului Oradea invită cetățenii interesați (vezi condițiile necesare) să participe la licitația publică – sesiunea 1/2021 – pentru închirierea a 45 de locuințe, licitația urmând să aibă loc în data de 15.01.2021.

Înscrierea și depunerea documentației de participare se vor face cel târziu până la data de 14.01.2021, ora 09:00, în clădirea primăriei, ghișeele 1 – 2 (parter – Piramidă).

Documentația se poate procura, la cerere, de la Serviciul Locuințe, Spații Comerciale, număr telefon 0259/409 424 sau prin descărcarea acesteia de pe site-ul www.oradea.ro, secțiunea Licitații.

Pentru ca cei interesați să-și poată face o idee asupra locuințelor licitate, aceștia pot accesa site-urile www.storia.ro și www.olx.ro sau ne pot găsi pe pagina de Facebook – Locuințe Chirie Oradea, precum și prin vizionarea acestora direct la fața locului împreună cu angajații instituției Primăriei Oradea, care sunt în măsură să ofere toate răspunsurile de care cei interesați au nevoie.

Avantajele închirierii unei locuințe de la Primăria Municipiului Oradea sunt următoarele:

  • Durata contractului de închiriere, care se încheie pe o perioadă determinată de 5 ani, cu posibilitatea prelungirii acestuia, dacă sunt respectate obligațiile contractuale.
  • Prețul chiriei, semnificativ mai mic față de cel practicat pe piața liberă.
  • Asigurarea asistenței din partea angajaților instituției, pe toată durata desfășurării contractului de închiriere, cu privire la rezolvarea oricăror aspecte privind locuința închiriată.
  • Înregistrarea contractelor de închiriere la ANAF.
  • Stabilirea domiciliului la adresa locuinței închiriate.
  • Posibilitatea de a încheia contracte cu oricare dintre furnizorii de utilități publice agreați de către chiriași.