Primaria Oradea amenajeaza un parc nou in Episcopia Bihor
Stiri Oradea

Primaria Oradea amenajeaza un parc nou in Episcopia Bihor

A fost lansată licitația publică pentru  amenajarea unui nou parc la intersecția dintre străzile Matei Corvin și Rectorului. Ofertele pot fi depuse în SICAP până în data de 11 aprilie, ora 15.00.

Anunțul de participare a fost publicat cu numărul CN1039852/ 27.02.2022, pentru contractul „Elaborare proiect pentru autorizarea executării lucrărilor (PAC/DTAC), proiect tehnic pentru execuția lucrărilor (PT), asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada executării lucrărilor și execuție lucrări pentru obiectivul de investiție: Lot 1 – Amenajare parc public strada Matei Corvin – Rectorului; Lot 2 – Modernizare Parc Petőfi, cod unic 4230487/2022/8.”

Prin acest parc se va realiza un spaţiu urban modern, un loc prielnic pentru odihnă, pentru activităţi de joacă şi activități sportive.

Lucrările propuse prin studiul de fezabilitate sunt: alei asfaltate, adiacent zonelor de activități și relaxare propuse; amenajarea unui teren multifuncțional prevăzut cu nocturnă şi împrejmuire; amenajarea unui spațiu de joacă pentru copii prevăzut cu pardoseală din tartan; mobilier urban; spaţii verzi și plantații de arbori cu diversitate ornamentală (arțar, magnolie, mesteacăn, tei, castan roşu, con decorativ); sistem de irigații pentru zona verde gazonată; sistem de iluminat public în parc.

interlink.ro

Suprafața verde amenajată va fi de 1.535,45 mp, suprafața de alei asfaltate – 210,21 mp, suprafața loc de joacă – 367,70 mp și terenul multifuncțional de sport – 352,64 mp.

Ne găsești și pe Google News