Primaria Oradea a plantat 500 de arbori, in aceasta toamna si va mai planta inca 103 pana in 15 decembrie
Stiri Oradea

Primaria Oradea a plantat 500 de arbori, in aceasta toamna si va mai planta inca 103 pana in 15 decembrie

Primăria Oradea a continuat plantările de arbori și în această toamnă. Astfel, în perioada 8 – 28 noiembrie, au fost plantați 500 de arbori pe următoarele amplasamente: str.Bistriței, Parc Salca, Parc Adona, Parc Morii, părculeț Ciheiului, str. Bacaloglu, str. Sovata, str. Aleea Ștrandului, str. Ștefan cel Mare zona ANL și spre gară, bd. Dacia, str. Mehedinți, locul de joacă de pe str. Alexandru Odobescu, Parc Ghioceilor, Parc Xenopol, Parc Hațegului, str. Alexandru Vaida Voievod, str. Gen.Leonard Mociulschi, Roman Ciorogariu și Menumorut și malul Crișului în zona str.Sovata.

În total, în perioada de plantări de toamnă, au fost programați la plantare 603 arbori din speciile mesteacăn, sâmbovină, arțar, tei, frasin, ulm, păducel, stejar, arbore de mătase, pin, cedru, fag, platan, etc.

În săptămânile următoare, mai exact până în data de 15 decembrie, în funcție de condițiile meteorologice, se vor planta încă 103 arbori pe str. Mărăști, pe str.George Topârceanu, str.Mimozei, Aleea Emanuil Gojdu, str. Ep. Mihai Pavel, str.Republicii, str.Milcovului, ștrand Dinamo, str. Minerilor, la locul de joacă de pe str. Aluminei, părculeț str. Păun Ioan Pincio, str.Macului, str. Matei Corvin, str. Șelimbărului, părculețul de pe str.Mihail Sadoveanu, scuarul central de pe bd. Dacia, str.sf. Apostol Andrei, Parc Olosig, str.Muzeului, părculețul de la intersecția str.Piteștilor – Meșteșugarilor, str.Emilian Mircea Chitul.

Arborii beneficiază de un termen de garanție de 3 ani de la recepție, perioadă în care presatorul S.C. Adidem Gardener S.R.L. are obligația de a-i întreține și uda în sezonul secetos. 

Ne găsiți și pe Google News