Primaria Oradea a finalizat modernizarea strazii Coriolan Hora
Stiri Oradea

Primaria Oradea a finalizat modernizarea strazii Coriolan Hora

Primăria Oradea prin Direcția Tehnică a finalizat asfaltarea străzii Coriolan Hora din cartierul Ioșia. Strada este deja deschisă circulației, dar mai urmează să fie făcută recepția lucrărilor.

Lucrările  de modernizare a străzii au fost executate de către S.C Drumuri Orășenești în asociere cu S.C Edildrum Construct SRL, valoarea contractului de lucrări fiind de 3.803.579,72 lei fără TVA.

În cadrul proiectului s-au executat lucrări de modernizare a carosabilului, s-au amenajat trotuare, accese la proprietăți, s-a realizat canalizarea pluvială și s-au amenajat spații verzi.

Tot în cadrul investiției au fost refăcute și modernizate cele trei treceri de nivel cu calea ferată pe linia Arad-Oradea, care se intersectează cu str. Coriolan Hora.

Lungimea străzii Coriolan Hora este de 2.366 m, întregul traseu al străzii fiind alcătuit din 8 aliniamente și 92 de accese la imobile.

Strada Coriolan Hora este printre ultimele care se modernizează în Cartierul Ioșia, cea mai mare parte a lor fiind deja asfaltată.