Presedintele Romaniei o va decora pe Simona Halep cu Ordinul National „Steaua Romaniei” in grad de Cavaler
National

Presedintele Romaniei o va decora pe Simona Halep cu Ordinul National „Steaua Romaniei” in grad de Cavaler

Administratia Prezidentiala anunta, printr-un comunicat de presa, ca o va decora pe sportiva romanca Simona Halep, cu Ordinul National “Steaua Romaniei” in grad de Cavavaler.

Ca urmare a performanței extraordinare obținute la Turneul de Tenis de la Wimbledon, precum și în semn de recunoaștere și apreciere pentru întreaga activitate, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a decis acordarea celei mai înalte distincții a statului român, Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler, sportivei Simona Halep“, se arata in comunicatul amintit

Administratia Prezidentiala elogiaza performantele Simonei Halep, dar si faptul ca, prin rezultatele ei, a promovat numele tarii noastre in intreaga lume.

Prin dăruirea, devotamentul și profesionalismul său, demonstrate atât pe terenul de tenis, cât și în afara sa, Simona Halep a promovat numele țării noastre în întreaga lume. Simona Halep este un model pentru tânăra generație, iar implicarea sa în popularizarea tenisului în rândul copiilor reprezintă un uriaș câștig pentru sportul românesc“, mai scrie in comunicatul de la Cotroceni

Ceremonia de decorare va avea loc la Palatul Cotroceni, la o dată care va fi comunicată ulterior, ne informeaza Administratia Prezidentiala.

Senatorul liberal, Cornel Popa, ii solicita, in urma cu cateva zile, Presedintelui Romaniei, dl. Klaus Iohannis, intr-o scrisoare deschisa, sa o decoreze pe Simona Halep, recunoscandu-i, astfel, meritele si locul alaturi de marii campioni ai Romaniei.

Simona a câștigat partida și turneul iar astfel și-a împlinit visul din copilărie în stil de mare campioană. Acum urmează la serviciu președintele României, domnul Klaus Iohannis. După o asemenea prestație a Simonei Halep și atâta bucurie adusă românilor prin victoria sa, președintele Iohannis are ocazia să o decoreze pe Simona, dublă campioană de mare slam, recunoscându-i locul alături de marii campioni ai României“, scria Cornel Popa intr-un comunicat.

Foto credit: forbes.ro

loading...