Premii de excelenta pentru Primaria Oradea si Consiliul Judetean, pentru doua proiecte de marca
Stiri Oradea

Premii de excelenta pentru Primaria Oradea si Consiliul Judetean, pentru doua proiecte de marca

Pe 29 septembrie a avut loc la Poiana Brașov cel mai important eveniment al anului din administrația publică: cea de-a XII-a ediție a Galei Premiilor de Excelenţă Administratie.ro, eveniment organizat de Portalul naţional de Administraţie publică www.Administratie.ro împreună cu Oameni şi Companii, având ca partener Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici.

Decernarea premiilor pentru cele mai bune rezultate în domeniul administraţiei publice a fost precedată de un seminar dedicat managementului modern în administraţie, un domeniu deosebit de important pentru o administraţie publică de tip european.

În cadrul Galei au fost premiate cele mai importante proiecte derulate în acest an de către instituțiile administrației publice locale. Au participat 100 de persoane, lideri din administrația publică centrală și locală, precum și reprezentanți ai mediului de afaceri.

Primaria Oradea  a primit „Premiul de excelență pentru cele mai bune practici de aplicare a tehnologiilor moderne în administrație”, pentru Strategia de Informatizare a Municipiului Oradea 2016-2025.

Consiliul Judetean Bihor a primit„Premiul de excelență pentru cele mai importante proiecte destinate dezvoltării serviciilor publice”, pentru proiectul „Sistem de management integrat al deşeurilor”

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News