Pregatiri pentru Swimathon Oradea 2024. ONG-urile pot inscrie un proiect. Vezi cum
Diverse

Pregatiri pentru Swimathon Oradea 2024. ONG-urile pot inscrie un proiect. Vezi cum

Fundația Comunitară Oradea invită ONG-urile și grupurile de inițiativă din Bihor să înscrie un proiect la Swimathon Oradea 2024.

Swimathon Oradea ajunge anul acesta la a XII-a ediție, iar organizatorul Fundația Comunitară Oradea a lansat apelul de înscriere de proiecte sau cauze. Swimathon Oradea este un eveniment caritabil prin care organizațiile, grupurile de inițiativă și persoanele fizice (doar dacă înscriu un caz medical) se angrenează în campanii de strângere de fonduri pentru a obține finanțările necesare realizării unor proiecte sau susținerii unor cauze. Swimathon Oradea a reușit să strângă în cele 11 ediții organizate mai bine de 1.900.000 Lei din donații individuale și sponsorizări ale companiilor și firmelor care au ales să se implice.

Cei care își doresc să înscrie un proiect sau o cauză la Swimathon Oradea trebuie să îndeplinească următorii pași:

Un juriu format din membrii board-ului Fundației Comunitare Oradea va face selecția proiectelor și va decide care sunt cele pentru care se vor face valuri de bine la Swimathon Oradea 2024. Competiția caritabilă va avea loc în 15 iunie 2024, la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”.

Ne găsiți și pe Google News