Pregatiri pentru drumul de legatura dintre Paleu si Biharia
Stiri Bihor

Pregatiri pentru drumul de legatura dintre Paleu si Biharia

noriel.ro

A fost semnat contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate (SF) pentru obiectivul „Drum de legătură între localitatea Paleu și localitatea Biharia”.

Valoarea achiziției directe a SF-uluui este de 134.880 lei, fără TVA, iar durata de implementare este de 2 luni. Documentația va fi elaborată de firma SC EDILDRUM CONSTRUCT SRL.

Vă reamintim că în ședința ordinară a Consiliului Județean Bihor din data de 27 aprilie, a fost aprobat un protocol de colaborare între autoritatea județeană și Primăriile Biharia și Paleu pentru realizarea acestui drum județean nou de legătură.

Traseul noului drum pornește din zona sălii de sport din localitatea Paleu, se continuă de-a lungul văii Cosmo și iese în viitoarea centură a localității Biharia, printr-o girație amenajată la intersecția cu strada Viilor.

decathlon.ro

Șoseaua va avea o lungime cuprinsă între 3,5 și 4,5 kilometri și va fi prevăzută cu două benzi de circulație, câte una pe sens. Lățimea carosabilului va fi de șase metri, la care se adaugă acostamentele de doi metri.