Prefectul face pregatiri pentru “Dezbaterea Nutripork”, marind capacitatea salii de dezbatere
Informatii utile

Prefectul face pregatiri pentru “Dezbaterea Nutripork”, marind capacitatea salii de dezbatere

noriel.ro
În urma nemulțumirilor exprimate de cetățenii Municipiului Oradea cu privire la locația care va găzdui dezbaterea publică de eliberare a autorizației de mediu pentru S.C. Nutripork S.R.L., în baza principiului legalității, imparțialității și obiectivității pe care își întemeiază activitatea prefectului, precum și în calitate de garant al legalității,

prefectul județului Bihor, dl. Ioan MIHAIU s-a oferit să pună la dispoziția lucrărilor de dezbatere, Sala mare a Prefecturii, asigurând un cadru neutru și imparțial pentru buna și normala desfășurare a dezbaterii.

Propunerea a fost acceptată de către APM Bihor, respectiv S.C. Nutripork S.A., dezbaterea urmând a avea loc in 28.11.2017, orele 16:00 la sediul Prefecturii din Parcul Traian nr. 5.

Capacitatea sălii a fost suplimentată pentru a găzdui un număr de maxim 160 persoane, dintre care 30 de locuri dispun de microfoane fixe pentru a putea fi utilizate în lucrările dezbaterii de către participanții interesați (reprezentanți ONG, reprezentanți asociații proprietari, oficialități etc.), respectiv va fi pus la dispoziția celor prezenți un microfon mobil pentru a satisface orice înscriere la luarea de cuvânt.

decathlon.ro

De asemenea, dat fiind caracterul public al dezbaterii, aceasta va fi transmisă Live prin pagina de Facebook a instituției noastre, pentru a putea fi urmărită în timp real de orice persoană interesată.

În speranța unei bune colaborări în interesul cetățenilor județului Bihor, asigurăm toate părțile implicate de întreg sprijinul Instituției Prefectului pentru soluționarea corectă și transparență a acestei situații.

Va reamintim, ca in acest sens va fi organizata, marti 28.11.2017, o manifestatie publica, incepand cu ora 15:30, in Parcul Traian, la care sunt asteptate miile de oradeni revoltati de mirosul pestilential generat de ferma din Oradea a Nutripork.

 

Evenimentul il gasiti aici: https://www.facebook.com/events/300759490416962/