Pompierii militari orădeni s-au alăturat campaniei “Donează sânge, fii erou!”
Stiri Oradea

Pompierii militari orădeni s-au alăturat campaniei “Donează sânge, fii erou!”

Pompierii militari orădeni s-au alăturat campaniei “Donează sânge, fii erou!”, venind în sprijinul copiilor și adulților a căror viață depinde de alegerea, profund umană, a semenilor, de a – i salva.

Vineri, 24 noiembrie a.c., pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor au răspuns „Prezent!” apelului lansat de către Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea, alegând să-și ajute semenii printr-o nouă acțiune de donare de sânge, un demers extraprofesional al cărui scop se identifică cu cel al profesiei pe care și-au ales-o: salvarea de vieți omenești.

 Astfel, în condițiile în care, la o singură donare fiecare om salvează trei vieți, pompierii militari orădeni au avut bucuria și mulțumirea sufletească de a dărui, într-o singură zi, unui număr de peste 60 de persoane, șansa de a trăi, sperând totodată ca gestul lor și al tuturor celorlalți donatori să mobilizeze cât mai mulți bihoreni în această nobilă misiune de salvare

Citeste stirile offline, oriunde si oricand! Descarca GRATUIT aplicatia infoOradea din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.