Pompierii bihoreni au obținut Locul II la etapa națională a competiției pe echipe “Cel mai puternic pompier”.
Comunicate de presa

Pompierii bihoreni au obținut Locul II la etapa națională a competiției pe echipe “Cel mai puternic pompier”.

Echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență  “Crișana” al județului Bihor a participat, în premieră, la etapa națională a competiției “Cel mai puternic pompier”, desfășurată în municipiul Alba Iulia, în perioada 07 — 08 septembrie 2017.

La startul concursului, structurat în două secțiuni: competiția individuală și/sau pe echipe, s-au aliniat 18 echipe ale pompierilor militari și 74 de pompieri din cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență din România.

În cadrul acestei competiții, al cărui scop îl constituie, pe de-o parte, dezvoltarea deprinderilor şi abilităţilor necesare acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, iar pe de altă parte, evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie a serviciilor profesioniste pentru situații de urgență, concurenții au parcurs patru probe practice: manipularea furtunului; greutate și rezistență; cursa de obstacole și ridicarea greutății.

La competiția pe echipe, după susținerea celor patru probe specifice, echipa pompierilor militari bihoreni formată din: plutonier major Pop Szabolcs, plutonier major Bogoșel Adrian,  plutonier adjutant Nagy Robert și sergent major Mălăieș Adrian, a devenit vicecampioană la nivel național, locul I revenindu-i echipei Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba, iar locul III, pompierilor militari băcăuani

Citeste stirile offline, oriunde si oricand! Descarca GRATUIT aplicatia infoOradea din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.