Politistii bihoreni la vanat de soferi bauti si vitezomani. Amenzi de peste 45.000 de lei
Stiri Bihor

Politistii bihoreni la vanat de soferi bauti si vitezomani. Amenzi de peste 45.000 de lei

Miercuri, 11 aprilie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 103 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 45.540 lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut opt permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute patru certificate de înmatriculare şi au fost constatate opt tamponări.

55 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 11 sancțiuni au fost aplicate pentru punerea în circulație a unor autovehicule care prezentau defecțiuni tehnice, 10 pietoni au fost sancționați pentru traversări neregulamentare, șase participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, iar 21 pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.     

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News