Politia locala a verificat situatia creata de gunoiul imprastiat la KFC Decebal si reclamat online
Stiri Oradea

Politia locala a verificat situatia creata de gunoiul imprastiat la KFC Decebal si reclamat online

Ca urmare a publicării în mediul online a unei sesizări cu privire la depozitarea ilegală pe domeniul public de resturi menajere (alimentare), în zona B-dului Decebal nr. 61 A, poliţiştii locali s-au autosesizat și au acționat prompt.

În urma identificării de la fața locului, s-a constatat că resturile menajere aparținând unui cunoscut lanț de tip fast-food, respectiv restaurantul KFC, cu punctul de lucru pe B-dul Decebal nr. 61 A, erau împrăștiate în zona amenajată pentru colectarea deșeurilor Asociației de Proprietari de pe str. Ștefan Octavian Iosif.  În urma discuției purtate cu reprezentantul firmei US FOOD NETWORK SRL, dl. H.F. ne-a comunicat că, deși dețin o platformă îngrădită și amenajată corespunzător pentru colectarea deșeurilor în incinta galeriei comerciale, aceasta este frecvent vandalizată. Acest lucru s-a întâmplat și în dimineața zilei de 16.01.2018, respectiv țarcul ce împrejmuește containerele și pubelele de gunoi a fost rupt, iar din interior au fost sustrași saci ce conțineau resturi de mâncare de tip fast-food, cărați și apoi goliți de conținut în zona mai sus prezentată, de către persoane necunoscute. Zona în care au fost împrăștiate resturile alimentare a fost curățată în cursul aceleiași zile de către angajații KFC.

De asemenea, menționăm că SC US FOOD NETWORK SRL deține contract de salubritate încheiat cu operatorul licențiat și cu delegare de gestiune din partea Primăriei Municipiului Oradea, iar frecvența de ridicare pentru acest punct de lucru este de luni până sâmbătă inclusiv, în fiecare zi.

Poliţia Locală Oradea ține să mulțumească cetățenilor ce se implică și dau dovadă de spirit civic, pentru a ne sprijini în demersul nostru comun, de a face un pas important în lupta împotriva depozitărilor ilegale de pe spațiul public al municipiului Oradea. Reamintim numărul de telefon la care cetăţenii pot apela pentru a semnala situaţii din sfera noastră de competenţă – 0259.969 – Dispecerat.

Foto: Oradea Suntem Noi

loading...