Plateste impozitul si taxele si participa la prima tombola din 2021, organizata de primaria Oradea. Ce poti castiga
Stiri Oradea

Plateste impozitul si taxele si participa la prima tombola din 2021, organizata de primaria Oradea. Ce poti castiga

Primăria Oradea va premia și anul acesta persoanele și firmele care vor plăti online taxele și impozitele datorate pe anul 2021 până la data de 31 martie, acordând săptămânal prin tragere la sorți un voucher, constând într-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea. Campania se desfășoară în perioada 13 ianuarie – 31 martie 2021. Tragerea la sorți va avea loc săptămânal, prima tragere fiind marți, 26 ianuarie 2021.

Premiile asigură accesul în aquapark unei familii formate din 2 adulţi şi 2 copii cu vârsta sub 18 ani, pentru întreaga zi. Alte cheltuieli din incinta aquapark-ului vor fi suportate de câștigători.

Condiţii de participare

La această campanie vor participa persoanele fizice și juridice care în perioada 13 ianuarie – 31 martie 2021 își plătesc online, prin portalul www.oradea.ro sau prin aplicația pentru dispozitive mobile Plata impozite MobilePay din Google Play Store, impozitele pe clădire, teren și/sau auto datorate către bugetul local pentru anul în curs.

La această promoție pot participa toate persoanele fizice, juridice şi fizice autorizate care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții:

  • – Au vârsta minimă de 18 ani împliniți la data de începere a promoției, adică până la data 13.01.2021 – pentru persoanele fizice;
  • – Plătesc în perioada 13 ianuarie – 31 martie 2021, impozitele datorate bugetului local în anul 2020, online prin portalul www.oradea.ro secțiunea plăți online sau prin aplicația pentru dispozitive mobile Plata impozite MobilePay.
  • – Plătesc integral impozitele și taxele datorate pentru anul 2021.
  • – Fiecare persoană participă o singură dată la tragerea la sorți, în săptămâna în care a efectuat plata integrală, indiferent de numărul de tranzacţii online (plăţi) efectuate.
  • – Nu se iau în considerare plățile efectuate prin alte mijloace sau instrumente decât cele efectuate online prin portalul www.oradea.ro și prin aplicația pentru dispozitive mobile Plata impozite MobilePay

Corespunzător perioadei campaniei 13.01.2021 – 31.03.2021 vor fi acordate 11 premii.

Ne găsiți și pe Google News