Pianina din “Parcul Lalelelor” (Parcul Libertatii) a fost vandalizata
Stiri Oradea

Pianina din “Parcul Lalelelor” (Parcul Libertatii) a fost vandalizata

Pianina comandata special de artistul florar Marius Sabau pentru a rezista la exterior si pusa la dispozitie gratuit tuturor copiilor talentati in parcul cu lalele din centrul municipiului Oradea, a fost vandalizata, in urma cu cateva nopti.

Mai multi oradeni au sesizat acest lucru, dupa noaptea de 16 spre 17 octombrie si cer sprijinul celor care au cunostinta, au vazut sau auzit, despre acest lucru si care sunt rugati sa-l anunte pe Marius, florarul.

Marius Sabau a montat o filigorie din lemn, decorata cu plante curgatoare, dupa care a adus si postat in interiorul acesteia o pianina, comandata, tot din banii sai, in Germania, confectionata din lemn adus din tarile nordice, deoarece pianina va ramâne in parc pe toata durata anului. Motivul demersului sau “ca sa aiba unde sa exerseze copiii si tinerii talentati

pianina oradea parcul lalelelor
Credit: Ratiu Andrei

Foarte multi copii au fost incantati de aceasta pianina, unii dintre ei urmeaza acum cursuri de pian, dupa ce au fost impresionati de ea.

Oricine poate da relatii este rugat sa il anunte pe Marius Sabau, proprietarul florariei din parcul cu lalele din Oradea (Parcul Libertatii)