Peste 150 de conducători auto care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii rutieri în acțiune, în doar 24 de ore.
Stiri Oradea

Peste 150 de conducători auto care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii rutieri în acțiune, în doar 24 de ore.

Joi, 11 octombrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 151 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 57.655 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut nouă permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute trei certificate de înmatriculare și au fost constatate șapte tamponări. 

118 sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 18 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, iar 33 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

loading...