Perchezitii la o oradeanca banuta de evaziune fiscala. Aceasta detinea 1000 de accesorii din argint, fara acte
Stiri Oradea

Perchezitii la o oradeanca banuta de evaziune fiscala. Aceasta detinea 1000 de accesorii din argint, fara acte

noriel.ro
1.000 de accesorii din argint pentru bijuterii, fără documente legale de proveniență, descoperite de polițiștii de investigare a criminalității economice în locuința unei orădence.

Vineri, 23 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în continuarea cercetărilor în dosarul penal instrumentat sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor pe numele unui femei de 29 de ani, din municipiul Oradea, bănuită de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, au efectuat o percheziție domiciliară la adresa unde exista suspiciunea că aceasta își desfășura activitatea infracțională.

În urma percheziției efectuată de polițiștii de investigare a criminalității economice pentru a documenta și proba activitatea infracțională a celei în cauză, au fost descoperite 1.000 de accesorii din argint și cristale Swarovski, în valoare totală de peste 20.000 lei, destinate comercializării (anexăm foto).

Bunurile au fost indisponibilizate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, pentru stabilirea prejudiciului total cauzat bugetului consolidat al statului.

decathlon.ro

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celei în cauză.