Pentru un somn odihnitor preferați lenjeriile Finette
Diverse

Pentru un somn odihnitor preferați lenjeriile Finette

Pentru o viață sănătoasă ni se spune să mâncăm echilibrat, să ne petrecem timp cu cei dragi, să ne hidratăm. Cum rămâne însă cu somnul? Este o parte importantă din viața noastră, chiar dacă senzația este că ne punem pe pauză cu toate. Nu degeaba se spune că noaptea este un sfetnic bun. Însă aveți nevoie de o odihnă ca la carte pentru ca a doua zi să fiți fresh și plini de viață.

Chiar dacă tendința este de a ne gândi că patul este elementul mai important în toată această ecuație, de altfel și altceva contează aici. Spre exemplu să ne îndreptăm atenția spre lenjerii pat Finette.

Cât de mult contează lenjeria de pat

Este poate una dintre cele mai importante în ecuația aceasta în ceea ce privește odihna. O știm mai bine când lenjeria de pat folosită nu este de grosimea potrivită, nu are o textură plăcută sau poate că arată timpuriu semne de uzură.

Acestea sunt printre cele mai comune situații când vine vorba de o alegere nepotrivită a lenjeriei de pat. Așadar, există tot interesul de a căuta și de a alege o lenjerie de pat de calitate. Cum definim însă ce este calitativ din acest punct de vedere?

Lenjeria de calitate este cea care are grad mare de rezistență în timp, dar și ca urmare a spălărilor repetate. Nu se descoase, nu se rupe, nu se îngălbenește sau nu își pierde din culorile imprimate, în termeni populari nu se spălăcește. Cât despre textura sa, vorbim despre nevoia de a fi fină, plăcută la atingere, moale. Și își menține această textură și după repetate spălări.

Cât costă o lenjerie bună

Prețul este adesea un barometru pentru mulți, doar că din păcate devine și singurul reper după care se ghidează atunci când aleg să își cumpere un set de lenjerie de pat. Este greu de spus cât ar costa o lenjerie bună. Cei de la finette.ro au frecvente promoții și reduceri de preț și pentru un set de lenjerie de pat pentru două persoane ați putea scoate din buzunar în medie 200 de lei.

Aici veți găsi atât producători străini, cum sunt lenjeriile de pat turcești, cât și pe cei autohtoni, cum sunt cele de Pucioasa.

Cumpărați din e-shop

Finette este magazin specializat de textile pentru casă. Veți găsi aici lenjerii de pat variate, de la cele pentru pat de copii, pat de o persoană sau cel dublu. Cu print, colorate în fel și chip, cu modele, cele cu print 3D de ce nu sau albe simple, sunt toate parte din acest portofoliu.

Vă veți bucura să știți că ofertele aici sunt la fel de variate. Veți avea parte de transport rapid la orice comandă, coletul ajunge la destinație în 24 de ore. Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 400 de lei, iar stocul este imediat disponibil.

Finette vă încântă cu opțiuni de calitate. Lenjeriile din bumbac sunt cel mai adesea preferate. Alături de acestea veți găsi aici și cele creponate, cele satinate, printre altele.

Contact:

0770 213 601 | comenzi@finette.ro

 

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News