Pe 10 septembrie 2022 incepe a zecea editie a Swimathon Oradea. Oradenii pot deveni ambasadori sau sustinatori
Evenimente

Pe 10 septembrie 2022 incepe a zecea editie a Swimathon Oradea. Oradenii pot deveni ambasadori sau sustinatori

Vă chemăm din nou, dragi orădeni și bihoreni, să strângem rândurile și să facem fapte bune. În data de 10 septembrie 2022, la Bazinul Crișul Oradea, de la ora 9, Fundația Comunitară Oradea organizează ediția aniversară cu numărul zece Swimathon Oradea.

Ce este Swimathon?

Swimathon este o competiție simbolică în care oamenii se întâlnesc pentru a strânge fonduri pentru diverse cauze caritabile. Cele 12 proiecte care pot fi susținute cu donații anul acesta, pot fi consultate pe link-ul  https://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/proiecte.

Pentru a deveni realitate, cauzele au nevoie de cât mai mulți ambasadori și susținători.

AMBASADORII sunt acei oameni cu suflet mare, poate chiar prieteni de-ai dumneavoastră, care aleg să promoveze cauzele și să ajute la strângerea de fonduri. Aceștia se pot înscrie până în 9 septembrie accesând următorul link: https://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/ambasadori/creeaza. Toate sumele strânse de aceștia vor putea fi urmărite pe pagina creată automat pentru ei, acestea fiind de asemenea contabilizate automat în contul proiectelor alese.

Oamenii care vor sprijini financiar un proiect, indiferent de sumă, sunt SUSȚINĂTORII. Aceștia se pot înscrie cu donații pe toată perioada campaniei de strângere de fonduri aici: https://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/sustinatori/creeaza.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul Fundației Comunitare Oradea https://fundatiacomunitaraoradea.ro/activitati/swimathon și pe pagina de facebook a evenimentului https://www.facebook.com/SwimathonOradea.

Împreună facem din nou valuri la Swimathon Oradea!

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News