Patru noi terenuri de sport pentru locuitorii din Cartierul Oncea. FOTO
Stiri Oradea

Patru noi terenuri de sport pentru locuitorii din Cartierul Oncea. FOTO

În cadrul conferinţei de presă de azi, 23 noiembrie, viceprimarul Florin Birta a prezentat cele 4 terenuri de sport construite de Primăria Oradea pe strada Ion Bogdan din cartierul Oncea.

”Înainte, aici era un teren viran, plin de bălării. După cum se vede, acum s-au amenajat patru terenuri de sport, dintre care două de baschet, unul de fotbal/handbal şi unul de tenis/tenis cu piciorul. La acesta din urmă se fac ultimele finisaje”, a spus viceprimarul Florin Birta.

Lucrările au fost realizate de firma SC Drumuri Orăşeneşti – partea de asfalt şi terasament, iar împrejmuirea terenurilor a fost executată de SC Abed Nego Com SRL. Cu ocazia construirii acestor terenuri, s-au amenajat în faţa şi în lateralul acestora un număr de 45 de locuri de parcare.

Valoarea totală a lucrărilor a fost de 151.079 lei fără TVA, acestea fiind executate în termen de 2 luni. Lungimea totală a împrejmuirii terenurilor de sport este de 330 m.

”În continuare, facem demersuri pentru obţinerea de la Ministerul Agriculturii a terenului din spate, pentru a putea amenaja şi aici un spaţiu verde pentru locuitorii zonei. Obiectivul nostru este ca la 500 m de oricare bloc sau locuinţă din Oradea să amenajăm pentru locuitorii oraşului fie o zonă verde, fie un teren de sport”, a spus în încheiere viceprimarul Florin Birta.

loading...