Parcul Brătianu va fi legat printr-o pistă de biciclete de str. M. Averescu
Stiri Oradea

Parcul Brătianu va fi legat printr-o pistă de biciclete de str. M. Averescu

noriel.ro

In ședința Consiliului Local de azi, s-au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiție „Pistă de biciclete, alee de acces auto, împrejmuire și racord la rețeaua de canalizare a clădirii vestiarului Bazei Sportive în zona străzii Codrilor – Ștrand Dinamo”.

Valoarea totală a investiției este de 533.817 lei (inclusiv TVA), iar durata estimată de realizare a lucrărilor este de 1 lună. Investiția vizează realizarea unei piste de biciclete/accesul auto cu o lungime de 182,12 m, poarta automatizată de intrare în incinta bazei sportive dinspre str. Codrilor, poartă de acces dublă pe role la ieșirea în zona de parcare, realizarea racordului de canalizare menajeră, montare stâlpi de iluminat.

Atunci când am realizat parcarea din zona Aquaparkului, am legat Parcul Brătianu cu o pistă de biciclete, care însă se întrerupea la gardul Bazei Sportive Dinamo. În urmă cu un an de zile am început demersurile pentru  a obține o Hotărâre de Guvern, prin care o parte din acel teren, respectiv o fâșie de cca 2 m pe tot  frontul dinspre Aquapark, să treacă din proprietatea statului român în proprietatea municipiului. Hotărârea există, studiul de fezabilitate a fost finalizat, urmând să demarăm execuția lucrărilor pentru continuarea pistei de biciclete. Astfel, Parcul Brătianu va fi legat printr-o pistă de biciclete de str. Averescu de pe malul Crișului”, a precizat primarul Florin Birta.

Foto: arhiva

decathlon.ro