Parcarea de la Sala Sporturilor din Oradea a fost reabilitata
Stiri Oradea

Parcarea de la Sala Sporturilor din Oradea a fost reabilitata

Primăria Oradea a finalizat reabilitarea parcării dintre Sala Sporturilor „Antonio Alexe” și terenurile de tenis. Lucrările au început în 20 iunie 2018 și au fost finalizate săptămâna trecută, fiind realizate de SC Drumuri Bihor SA, în baza contractului de lucrări având valoarea totală de 163.661, 31 lei fără TVA.

„Această parcare se afla într-o stare avansată de degradare și nu era corespunzătoare, deoarece asfaltul era vechi, cu gropi pe alocuri, iar canalizările nu funcționau bine. Era necesară așadar reabilitarea parcării, deoarece ea deservește atât Sala Sporturilor cât și terenurile de tenis. Totodată, zona Ioșia Nord – Cazaban urmează să intre într-un proces de modernizare iar municipalitatea va amenaja aici un centru de cartier”, a declarat Popa Lucian, directorul Direcției de Patrimoniu Imobiliar.

Printre principalele lucrări care au fost executate amintim decaparea stratului de asfalt existent până la suprafața betonată, curățarea și repararea suprafeței decapate, inclusiv îmbunătățirea infrastructurii în anumite zone în care fundația din beton era necorespunzătoare, amorsarea suprafeței, aplicarea unui strat de egalizare din beton asfaltic, așternerea stratului din beton asfaltic, demontarea și înlocuirea gurilor de scurgere și a căminelor carosabile precum și marcarea locurilor de parcare.

interlink.ro

Suprafața totală care a fost asfaltată este de 2.555 mp, iar în urma trasării locurilor de parcare a rezultat un număr total de 83 de locuri de parcare, din care 81 de locuri pentru autoturisme și 2 locuri pentru autobuze.

 

Ne găsești și pe Google News