OUG 2/2017 nu se mai modifica. Studentii vor putea calatori in continuare gratuit cu trenul pe orice relatie
National

OUG 2/2017 nu se mai modifica. Studentii vor putea calatori in continuare gratuit cu trenul pe orice relatie

PSD a realizat ca prin aprobarea amendamentelui depus in Parlament cu privire la modificarea OUG2/2017, in care studentilor li se limita dreptul de a calatori gratis cu trenul doar pe distanta dintre localitatea de domiciliu si localitatea in care se afla unitatea de invatamant la care frecventeaza cursurile, nu vor respecta promisiunile din campanie.

Astfel, in cursul acestei zile Ministrul transporturilor a avut o discutie cu presedintele PSD Liviu Dragnea, in care au hotarat sa nu mai aplice nici un amendament la OUG 2/2017.

Iata, mai jos, comunicatul transmis de catre Ministerul Transporturilor

interlink.ro

Astăzi, 18 februarie 2017, Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a discutat cu Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea pe marginea amendamentului depus în Parlament cu privire la proiectul de Lege pentru aprobarea a OUG nr 2/2017, referitor la gratuitatea călătoriilor studenților pe calea ferată.

În urma discuției, s-a convenit cu privire la faptul că toate măsurile cuprinse în Programul de Guvernare vor fi respectate și implementate, iar în cazul gratuității călătoriilor studenților pe calea ferată aceasta nu va fi modificată și va rămâne în forma prevăzută în OUG nr 2/2017.

Amendamentul il puteti citi aici: 

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News