OTL va asteapta, joi 8 martie, in “Tramvaiul cu scrisori călătoare”
Stiri Oradea

OTL va asteapta, joi 8 martie, in “Tramvaiul cu scrisori călătoare”

Pentru a celebra ziua de 8 Martie într-un mod inedit în Oradea, Joi, la ora 7.30, din cap linie Nufărul va pleca „Tramvaiul cu scrisori călătoare” pe traseul: Nufărul – Casa de Cultură – Gara Centrală – Pc. Olosig – Pod CFR – Pc. Olosig – B-dul Decebal – P-ţa Unirii – Casa de Cultură – Dimitrie Cantemir – Depou OTL.

Tramvaiul va fi decorat cu scrisori scrise de mână cu stiloul demult dat uitării, sigilate cu sigiliu, reamintindu-ne astfel că gesturile mici pot face diferenţa între o zi minunată şi una obişnuită.

Fiecare persoană este încurajată să descopere bucuria lui „Mulţumesc”, începându-şi ziua mulţumind cuiva drag, dar şi îndemnând pe alţii să facă acelaşi lucru.

Evenimentul este parte a proiectului „LivrezDragoste.ro/Atelierul de scrisori” cu sprijinul Kaufland, în colaborare cu SC OTL SA şi se desfăşoară cu scopul de a le oferi orădenilor un altfel de mărţişor, dar şi pentru a le trezi nostalgia scrisului de mână.

Vă aşteptăm, aşadar, în „Tramvaiul cu scrisori călătoare”, dorindu-vă  „O primăvară de poveste” tuturor doamnelor şi domnişoarelor.