Organizatorii au stabilit ora meciului dintre Simona Halep si Seren Willliams, de maine, de la Australian Open
Sport

Organizatorii au stabilit ora meciului dintre Simona Halep si Seren Willliams, de maine, de la Australian Open

Organizatorii au anunţat ora de start a marii finale din optimile de la Melbourne! Halep – Serena se joacă luni dimineaţă (ora Romaniei), de la ora 10:00, în primul meci al sesiunii de seară de pe Rod Laver Arena.

Meciul dintre Simona Halep, 27 de ani, și Serena Williams, 37 de ani, va fi primul din sesiunea de seară pe arena principală, „Rod Laver”, și va începe la ora 10:00, ora României. Simona Halep și Serena Williams s-au duelat de 9 ori, americanca impunându-se de 8 ori. Singura victorie a Simonei Halep a fost în 2014, în grupele Turneului Campioanelor.

Câștigătoarea meciului Simona Halep – Serena Williams va juca în sferturi împotriva câștigătoarei duelului Garbine Muguruza – Karolina Pliskova.

Simona Halep și Serena Williams s-au mai întâlnit de nouă ori până acum, iar bilanțul îi este net favorabil americancei. Aceasta a câștigat opt jocuri directe, iar singura oară când a pierduta fost in ggrupele de la  la Turneul Campioanelor, unde Simona Halep s-a impus cu un sec 6-0, 6-2

Am bătut-o o singură dată, nu pot spune prea multe despre acest meci. Va fi o provocare uriașă pentru mine. Întotdeauna este frumos să joc împotriva Serenei. De fiecare dată am ceva de învățat din aceste meciuri. Trebuie să joc la fel ca în meciul cu Venus. Trebuie să fiu agresivă și să o mișc pe teren. Voi da totul. Nu mă voi gândi atât de mult la acest meci. Trebuie să fiu naturală și pozitivă”, a spus Halep, la conferința de presă.

Simona Halep vine dupa un parcurs in crestere, in ultime meci a trecut de sora mai mare a Serenei, venus williams, cu scorul de 6-2,6-3.

Casele de pariuri nu consideră că vom avea parte de un duel echilibrat între numărul unu mondial și cea considerată cea mai bună jucătoare din istorie. Astfel, cota la victorie a Serenei este de doar 1.40, în timp ce Halep a primit o cotă de 3.

Ne găsiți și pe Google News