Oradenii sunt invitati la un fundraising pe acorduri de muzica gospel
Diverse

Oradenii sunt invitati la un fundraising pe acorduri de muzica gospel

Toate fondurile strânse cu această ocazie vor fi folosite pentru a finanța terapia copiilor cu cerinte educaționale speciale.

Personalul asociației PLC folosește cu pasiune abilitățile dobândite în timpul studiilor și cursurilor de perfecționare pentru a-i ajuta pe micuți să dobândească deprinderi pe care copiii tipici le învață din zbor. Cu ajutorul lor, acești copii pot spera la o viață cât mai aproape de independență.

La terminarea concertului, participanții vor putea cumpăra in baza unei donatii produse puse în vânzare tot pentru strângerea de fonduri: produse cosmetice home made, lumânări parfumate, torturi, prajituri, pachete cu sedinte foto profesionale, cafea proaspăt prăjită și multe altele!

Cei care doresc să facă donații, o pot face într-unul din următoarele conturi deschise pe numele ASOCIAȚIA PYRAMID LEARNING CENTER la banca ING: Cont Bancar RON:RO19INGB0000999906676206, Cont Bancar EUR:RO48INGB0000999906676266.

interlink.ro

Așteptăm iubitorii de muzică gospel și iubitorii de copii cu inimă mare vineri, 30 martie, la ora 6 PM la Casa Tineretului (Al. Cazaban nr. 49).

Intrarea este liberă!

Ne găsești și pe Google News