Oradenii sunt asteptati in Piata Unirii de Revelion la un spectaculos foc de artificii
Evenimente

Oradenii sunt asteptati in Piata Unirii de Revelion la un spectaculos foc de artificii

Primăria Municipiului Oradea îi invită pe toți cetățenii care își doresc să petreacă trecerea dintre ani în aer liber, în Piața Unirii, unde va avea loc un foc de artificii.

Municipalitatea prin Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (APTOR) pregăteşte Revelionul în atmosferă de sărbătoare. Contextul legislativ devenind mai permisiv pentru zilele de 31 decembrie și 1 ianuarie, Primăria Oradea a luat decizia de a organiza un foc de artificii în Piaţa Unirii. Deși participarea este permisă tuturor, purtarea măștii, chiar și în aer liber, rămâne obligatorie.

Programul din 31 decembrie va debuta la ora 23:00 cu muzică și o transmisie live pe ecranul din Piața Unirii, spre bucuria celor prezenți în piață. La ora 24:00 va începe focul de artificii, care va dura 8 minute, foc care va fi transmis din dronă pe ecranul din Piața Unirii și live pe paginile de Facebook ale Visit Oradea și Primăriei Oradea.

Artificiile vor fi lansate dinspre Statuia Mihai Eminescu – Malul Crișului Repede, din zona parcării subterane. 

Pentru o bună organizare a evenimentului, în zona centrală circulația rutieră va fi întreruptă între orele 23:00 – 01:00, pe următoarele străzi: intersecția str. Independenței – colț cu Parcul 1 Decembrie – Podul Sf. Ladislau și str. Tudor Vladimirescu spre Piața Unirii.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News