Oradean talharit pe Republicii, in acest weekend. Talharii au fost depistati si retinuti
Comunicate de presa

Oradean talharit pe Republicii, in acest weekend. Talharii au fost depistati si retinuti

Vineri, 13 ianuarie a.c., la ora 01.07, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Oradea au fost sesizați de un bărbat de 32 de ani, din Oradea că în jurul orei 00.45, în timp ce se afla pe strada Republicii din municipiul Oradea, într-o zonă mai izolată, două persoane l-au deposedat prin violență de mai multe bunuri pe care le avea asupra sa (telefoane mobile și tabletă) și bani, apreciind valoarea totală a prejudiciului provocat la 9.000 lei.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea în colaborare cu polițiștii T.F. Oradea au identificat cu operativitate cele două persoane bănuite de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 25 de ani, din Ciumeghiu și un alt bărbat de 26 de ani, din Aleșd, județul Bihor. Aceștia au fost depistați de polițiștii orădeni la scurt timp de la comiterea faptei, pe aceeași stradă din Oradea.

Polițiștii orădeni au recuperat de la cei doi bunurile sustrase de la orădeanul de 32 de ani.

Tot vineri, 13 ianuarie a.c., în urma continuării cercetărilor, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea i-au reținut pe cei doi bărbați bănuiți de comiterea faptei, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. Sâmbătă, 14 ianuarie a.c., aceștia au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea și la Judecătoria Oradea cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată. Magistrații Judecătoriei Oradea au emis pe numele celor doi mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză.