Oradean surprins de radar conducand cu 147 km/h pe Calea Aradului din Oradea. A ramas fara permis pentru 4 luni
Stiri Oradea

Oradean surprins de radar conducand cu 147 km/h pe Calea Aradului din Oradea. A ramas fara permis pentru 4 luni

În perioada 20 – 24 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă, a depăşirilor neregulamentare și, în general, a cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în minivacanța ocazionată de sărbătorirea Zilei Unirii Principatelor Române au fost aplicate 699 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 350.520 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 84 de permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute 20 de certificate de înmatriculare.

Astfel, marți, 24 ianuarie a.c., la ora 15.39, pe strada Calea Aradului din municipiul Oradea, a fost depistat în trafic un bărbat de 33 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 147 de km/h, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 70 de km/h.

Conducătorul auto care a depăşit limita legală de viteză cu peste 71 de km/h a fost sancţionat contravenţional cu 9 – 20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 120 de zile.    

Ne găsiți și pe Google News