Oradean prins in flagrant, in timp ce spargea o masina, pe B-dul Dacia din Oradea
Stiri Oradea

Oradean prins in flagrant, in timp ce spargea o masina, pe B-dul Dacia din Oradea

Joi, 25 octombrie  în jurul orei 20.00, polițiștii Biroului Furturi din Autovehicule din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat în flagrant delict un bărbat de 61 de ani, din municipiul Oradea, după ce tocmai pătrunsese prin efracție într-un autoturism parcat pe B-dul Dacia din Oradea și sustrăsese diverse bunuri, provocând un prejudiciu estimat la 150 lei.

În urma controlului corporal și al bagajelor, polițiștii orădeani au descoperit asupra sa diverse documente ale unui alt autoturism și actele de identitate ale unui orădean, pe care acesta este bănuit că le-ar fi sustras în aceeași seară, dintr-un autoturism parcat pe strada Corneliu Coposu din Oradea, prejudiciul estimat în acest caz fiind de 700 de lei.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, în perioada august – septembrie a.c., ar mai fi sutras bunuri din alte patru autoturisme parcate pe raza municipiului Oradea, provocând un prejudiciu de aproximativ 1.200 lei.

În urma cercetărilor efectuate și administrării probatoriului în cauză, polițiștii Biroului Furturi din Autovehicule l-au reținut pe bărbatul de 61 de ani pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. Vineri, 26 ctombrie a.c., acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă a celui în cauză, sub aspectul savârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

interlink.ro

Polițiștii Biroului Furturi din Autovehicule din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News