Oradean acuzat de evaziune fiscala trimis in judecata. Prejudiciul este de peste 10.000 de lei
Stiri Oradea

Oradean acuzat de evaziune fiscala trimis in judecata. Prejudiciul este de peste 10.000 de lei

noriel.ro
Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice bihoreni au finalizat cercetările şi au propus trimiterea în judecată a unui orădean, bănuit că ar fi prejudiciat bugetul de stat cu peste 10.000 lei, prin evaziune fiscală.

Marți, 6 martie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au finalizat cercetările faţă de un bărbat de 49 de ani,  din municipiul Oradea, bănuit de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigare a criminalității economice îl bănuiesc pe acesta că, în perioada 2015 – 2016, în calitate de persoană fizică, ar fi desfășurat operațiuni comerciale, respectiv revânzarea de piese din dezmembrări de autoturisme, fără a înregistra și a declara veniturile astfel obținute, sustrăgându-se de la îndeplinirea obligațiilor fiscale.

Prejudiciul total provocat astfel bugetului consolidat al statului este de 10.991 lei și a fost recuperat integral de polițiștii bihoreni.

decathlon.ro

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au finalizat cercetările şi au înaintat dosarul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, cu propunere de trimitere în judecată a celui în cauză.