Oradea: Tanar lovit cu masina pe trotuar, de un sofer beat si care nu avea permis, acesta si fugind de la locul accidentului
Stiri Oradea

Oradea: Tanar lovit cu masina pe trotuar, de un sofer beat si care nu avea permis, acesta si fugind de la locul accidentului

evomag.ro
Sâmbătă, 2 mai a.c., la ora 02.27, pe strada Gutenberg din municipiul Oradea, un bărbat de 29 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism dinspre strada Clujului înspre strada Voltaire, fără a deține permis de conducere, a pierdut controlul asupra direcției și a acroșat un bărbatde 35 de ani, din Oradea, care se afla pe trotuarul din fața unui imobil, iar apoi a lovit un stâlp de pe trotuarul din partea stângă a direcției sale de deplasare.

După producerea accidentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției, fiind depistat cu operativitate de polițiștii rutieri orădeni, pe strada Voltaire.

În urma testării sale cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma accidentului rutier, atât pietonul acroșat, cât și un bărbat de 40 de ani, din Oradea, pasager în autoturism, au suferit leziuni ușoare.

decathlon.ro

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului  Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.