Oradea Shopping City se inchide? Proprietarul a notificat o parte dintre chiriasi ca de miercuri se taie curentul
Stiri Oradea

Oradea Shopping City se inchide? Proprietarul a notificat o parte dintre chiriasi ca de miercuri se taie curentul

Oradea Shopping City, fostul Tiago Mall, si-a anuntat o parte dintre chiriasi ca incepand de miercuri vor opri curentul electric in centrul comercial si ca acesta se va inchide. 

Unele firme care au inchiriate spatii, in centrul comercial au fost notificate, nu cu 30 de zile, asa cum se stipuleaza in contract, ci cu doar o saptamana inainte, de faptul ca centrul comercial isi va inchde portile de saptamana viitoare. 

Aveam inchiriat Dumbo Land intr-o zi din iulie pentru ziua fiicei mele, iar ieri m-a sunat proprietara Dumbo Land sa-mi spuna ca-i pare rau dar ieri a fost anuntata sa-si stranga lucrurile pentru ca de miercuri se taie curentul si se inchide mall-ul„, ne-a transmis un oradean ce dorea sa-si organizeze ziua copilului la Dumbo Land.

Se spune ca cinematograful deja isi transporta scaunele si lucrurile, pentru mine nu e asa dramatic pentru ca voi gasi alta locatie, dar e dramatic pentru cei care au nunti la ambasador cu multi invitati si le va fi imposibil sa-si gaseasca alta sala, cika nu le-a dat nici o notificare cu 30 zile cum scrie in contract ci doar i-a anuntat ieri„, ne-a mai spus sursa citata.

interlink.ro

Contactati de infoOradea, reprezentantii Dumbo Land, ne-au confirmat faptul ca Oradea Shoppingg City le-au transmis ordinul de evacuare in urma cu doar cateva zile, spunandu-le ca de miercuri va fi oprit curentul. Intrebati de infoOradea, reprezetantii Dumbo Land, au precizat ca nu vor sa faca declaratii suplimentare, legate de aceasta situatie, dar ca vor merge „mai departe”, sugerand ca vor da in judecata firma ce controleaza centrul comercial.

InfoOradea a contactat si pe reprezentantii salii de evenimente Ambasador, care au declarat ca, indferent de situatie, pe ei nu-i va afecta o eventuala problema a Oradea Shopping City, iar Sala de Evenimente va ramane in continuare deschisa, „Indiferent de situatie sala de evenimente va ramane deschisa, iar clientii nostri nu sunt si nu vor fi afectati. Noi ne continuam activitatea fara nici o problema

Intre timp pe siteul  oradeashoppingcity.ro, programul Cortina Cinema Digiplex, nu mai este disponibil, iar la numarul de telefon, unde de obicei se faceau rezervari, nu mai raspunde nimeni.

Cu toate acestea, sunt inca frme care nu stiu de evacuare, sustinand ca nu au primit nici o adresa si ca nu au fost anunatati, cum este, de exemplu Casa Rusu, care, contactata de infoOradea, a declarat ca, „nu a primit nici o notificare si ca ei functioneaza normal„.

Este ciudat faptul ca unii chiriasi nu au fost anuntati, iar altii da si ne vine foarte greu sa credem ca unii sunt evacuati fortat, avand in vedere ca centrul comercial are foarte putini chiriasi, in acest moment.

Oricum de ceva vreme majoritatea locatiilor erau inchise, chiriile foarte mari, lucru de care s-au plans foarte multe firme, iar clientii foarte putini. Oradea Shopping City (fost Tiago Mall), a fost realizat printr-o investiție de peste 60 milioane de euro si se preconiza a fi una dintre destinatiile comerciale, dar si de relaxare din Oradea. 

Am incercat sa contactam reprezentantii Oradea Shopping City, insa la numerele de telefon suna ocupat de mai bine de 24 de ore, iar pe pagina de facebook nu am primit nici un raspuns, iar aceasta tacere si lipsa de comunicare spune multe despre intentiile si modul de comunicare al lor.

Ca se va inchide sau nu, ca e vorba doar de anumite spatii sau firme, sau ca este inceputul pentru o inchidere totala, ramane sa vedem, daca vom primi o pozitie oficiala de la reprezentantii centrului comercial.

Vom reveni cu amanunte…

Foto: oradeashoppingcity.ro

Ne găsești și pe Google News