Oradea se umple de santiere. Incepand de azi, 27.10.2017, se inchid mai multe strazi in Oradea
Informatii utile

Oradea se umple de santiere. Incepand de azi, 27.10.2017, se inchid mai multe strazi in Oradea

Astfel, la solicitarea SC Tim Cluj SRL, s-a aprobat închiderea circulației rutiere pe strada D. Cantemir intersecție cu strada Arieșului, pe cele două benzi de circulație dinspre liiile de tramvai, urmând ca celelalte două benzi să fie folosite pentru circulația în ambele sensuri. Închiderea circulației intră în vigoare de mâine, 27 octombrie, până în data de 6 noiembrie și este necesară pentru lucrările de înlocuire a rețelelor termice primare.

Totodată, la solicitarea SC Freyrom, începând de săptămâna viitoare se restricționează partial circulația rutieră pe strada Principatelor Unite, între strada Plevnei și strada Crișului, și pe strada Szigligeti Ede, între strada Sf. Apostol Andrei și strada Emilian Mircea Chitul, în intervalele de timp în care vor trece utilaje grele cu materiale de construcții, pentru desființarea pasarelei pietonale peste Crișul Repede, în locul căreia se va construi Podul Centenarului.

Și în zona Gării CFR Oradea, traficul va fi restricţionat total din cauza lucrărilor la drumul expres. Astfel, în vederea racordării rețelelor de canalizare pluvială din zona străzilor Ecaterina Teodoroiu, Ana Ipătescu și zona CFR, în zilele de 28 și 29 octombrie 2017 (sâmbătă și duminică), între orele 8.00 și 17.00, traficul rutier va fi restricționat total în zona intersecției străzilor Ana Ipătescu și Ecaterina Teodoroiu. Se recomandă traseele alternative de pe bulevardul Ștefan cel Mare și străzile adiacente arterei municipale Ecaterina Teodoroiu, cu ieșire spre strada Louis Pasteur.