Oradea se clasează în premieră în Top 10 cele mai ieftine destinații europene ce merită vizitate în 2017
Turism

Oradea se clasează în premieră în Top 10 cele mai ieftine destinații europene ce merită vizitate în 2017

Oradea se clasează în premieră în Top 10 cele mai convenabile destinații europene ce merită vizitate în 2017, pe locul 7, inaintea Sibiului care anul trecut era pe locul 6, iar in acest an a cazut pe locul 10, conform clasamentului Top Value, efectuat anual de trivago.ro

Cu un indice de 97,07%, Oradea se află în premieră în acest clasament, prețul mediu de cazare fiind de 193 lei pentru o noapte.

Clasament Top Value:

  1. Mostar (Bosnia Hertegovina) 
  2. Novi Sad (Serbia)
  3. Veliko Tarnovo (Bulgaria)
  4. Suzdal (Rusia)
  5. Levov (Ucraina)
  6. Eger (Ungaria
  7. Oradea (Romania)

Brașovul se află în acest clasament pe locul 15, cu 96,39%, înainte de Trapani (Italia), Goreme (Turcia) și Kazan (Rusia).

Ca în fiecare an, indicele celor mai convenabile 100 de destinații la nivel european combină prețul mediu de cazare pe noapte pentru o cameră dublă cu opiniile utilizatorilor trivago, rezultând o listă de destinații în care hotelurile sunt accesibile și serviciile oferite sunt de calitate. De la Patrimonii Mondiale UNESCO la Capitale Europene ale Culturii, lista cuprinde multe destinații cu un patrimoniu arhitectural deosebit dar și cu numeroase posibilități de petrecere a timpului liber în natură.

loading...