Oradea prezenta la Targul de Turism din Viena si promovata ca destinatie de top din Romania
Turism

Oradea prezenta la Targul de Turism din Viena si promovata ca destinatie de top din Romania

Municipalitatea orădeană prezintă oferta turistică a orașului pentru anul 2024 la Târgul internațional de turism „Ferien Messe” din Viena, unul din cele mai importante evenimente ale industriei. Prin prezența la eveniment se urmărește consolidarea poziției orașului Oradea ca destinație de top și atragerea de turiști străini.

La ediția din acest an România participă cu un stand de 80 mp, care găzduiește 13 co-expozanți. Pe parcursul celor 4 zile, atât profesioniștii din domeniu, cât și publicul larg vor avea oportunitatea de a vizita și descoperi ofertele turistice pregătite de Visit Oradea.

Pe parcursul primei zile, Ambasada României în Republica Austria a fost gazda unei recepții speciale, dedicată jurnaliștilor și agențiilor de turism austriece, în vederea inițierii de parteneriate durabile în domeniul turismului. Odată cu apropierea sărbătorilor pascale, România propune o incursiune autentică în tradițiile sale. Astfel, pe parcursul celor 4 zile de manifestare expozițională, se vor desfășura sesiuni de degustare, cu produse tradiționale românești, alături de o serie de demonstrații autentice de încondeiere a ouălor.

Manifestarea expozițională, de interes pentru industria de profil din Austria, este vizitată an de an de numeroși specialiști, reprezentanți ai mass-media și clasei politice, și reprezintă o oportunitate pentru Visit Oradea de a pune în evidență diversitatea destinației. Oradea s-a consacrat în ultimii ani ca una dintre cele mai importante destinații turistice la nivel național, iar pentru anul 2024 orașul se promovează ca destinație turistică prin patrimoniu arhitectural, wellness și spa, gastronomie și vin, muzee și expoziții precum și un bogat calendar de evenimente.

Ne găsiți și pe Google News