Oradea inimoasa. Patronul unei firme din Oradea a donat 10 tone de grau si malai pentru familiile nevoiase
Stiri Oradea

Oradea inimoasa. Patronul unei firme din Oradea a donat 10 tone de grau si malai pentru familiile nevoiase

Încă de la începutul pandemiei cauzate de SARS COV – 2, atât persoane fizice cât și persoane juridice au venit înspre Direcția de Asistență Socială Oradea, dând o mână de ajutor persoanelor nevoiașe din comunitatea noastră.

Acum, în prag de sărbători, o persoană juridică, care a dorit să îşi păstreze anonimatul, a venit în sprijinul nostru și a donat 10 tone de făină de grâu și făină de mălai, care au fost distribuite unui număr de 20 de asociații și fundații care activează în domeniul social, precum și Centrului Social Dignitas, Adăpostului de Noapte și Centrului de Îngrijire de Zi Oradea.

Totodată, părintele Ionită Mircea de la Biserica Militară din Oradea a pregătit cu multă dăruire pachete cu alimente de bază pentru un număr de 25 de familii cu copii, mai puțin norocoase din municipiul nostru.

Ne bucurăm că în aceste zile, când ne confruntăm cu o situație nemaiîntâlnită, când multe familii trec prin greutăți, întreaga comunitate dă dovadă de implicare și solidaritate, orice ajutor fiind bine venit și apreciat de cei în nevoie.

Doresc să vă mulțumesc în numele tuturor persoanelor la care au ajuns alimentele donate de către dumneavoastră, pentru bucuria pe care le-ați adus-o, masa de Paști din acest an fiind cu siguranță una mai îmbelșugată”, a precizat directorul DAS Oradea, d-na Anca Grama.

Mai mult ca oricând, Paştele reprezintă momentul în care ne gândim poate mai mult la cei din jurul nostru, este un moment de liniște sufletească și de apropiere față de cei aflați în nevoie, iar împreună putem oferi un Paște mai îmbelșugat celor aflați în dificultate.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News