„Oradea doneaza o paine” va fi din nou in strada, joi 26 septembrie, in locatiile deja cunsocute
Stiri Oradea

„Oradea doneaza o paine” va fi din nou in strada, joi 26 septembrie, in locatiile deja cunsocute

Cu bucurie anunțăm a IX-a ediție „Oradea donează o pâine” ce va avea loc Joi, 26 septembrie 2019 între orele 16:00-18:00, transmit organizatorii intr-un comunit primit la redactie.

Avem o responsabilitate şi o mare ocazie. Atunci când ai, oferă. Sunt mulţi oameni care au nevoie să trăiască din nou sentimentul plăcut al bucuriei şi al fericirii întâlnindu-te.  A dărui gratuit, fără a aștepta ceva în schimb este poate lucrul cel mai frumos de pe pământ.

Să privim mâinile noastre, adesea goale, și să încercăm astăzi să ne gândim la un dar gratuit, fără răsplată, pe care-l putem oferi. Va fi plăcut să vezi câți oameni poți face fericiți.

Noi punem în scenă un proiect prin care dumneavoastră vă puteți implica, puteți dărui înainte de toate, timp, puteți oferi acest minim existential, o pâine.

Locațiile fixe și în această nouă ediție au rămas neschimbate: Bisericuță Nufărul, Oradea Plaza, Piața Rogerius și Piața Decebal. A cincea locație flexibilă de această dată este, Bulevadrul Decebal (vis a vis de Biserica Emanuel).

După cum mulți dintre noi cunoaștem, proiectul „Oradea donează o pâine” se rezumă la două categorii de oameni: cei care din puținul lor doresc să ofere o pâine aducând-o în punctele de distribuție și aceia care au o necesitate oprindu-se a-și lua o pâine din cutia amplasată în aceste puncte.

La finalul fiecărui eveniment cu toate pâinile rămase din ajutorul oferit încercăm să le donăm unor centre de bătrâni, copii sau oameni cu nevoi speciale.

Fiecare ajutor primit până azi a însemnat enorm și vă mulțumim pentru dăruirea de care dați dovadă.

Reamintim că se poate ajuta în continuare cu pâine, toți aceia care doresc se pot implica și voluntari cu cât suntem mai mulți cu atât mai bine, implicarea fiecăruia contează. Orice ajutor indiferent care ar fi el, este bine venit și îl așteptăm la adresa oradeadoneazaopaine@yahoo.com sau ne puteți scrie pe pagina de facebook https://www.facebook.com/oradeadoneazaopaine/

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News