Oradea doneaza o paine marcheaza 1 an in cadrul acestui proiect caritabil
Stiri Oradea

Oradea doneaza o paine marcheaza 1 an in cadrul acestui proiect caritabil

Prilej de sărbătoare pentru noi toți, a avut loc evenimentul “Oradea donează o pâine” care marchează împlinirea unui (1) AN în cadrul acestui proiect caritabil!

Ediția cu numărul XIII s-a desfășurat între orele 15:00 – 17:00 în ziua de 22 ianuarie 2020. Voluntarii noștri i-au aşteptat pe toți cei care au dorit să ne fie alături printr-un gest frumos, în cele patru locații fixe: Oradea Plaza, Piața Decebal, Piața Rogerius, Bisericuță (Nufărul) şi locația mobilă aleasă de această dată: Livela (autogară).

Știind că se apropie aniversarea proiectului “Oradea donează o pâine” ne-am pregătit din timp și pentru că doar cu ajutorul și susținerea dumneavoastră lună de lună putem merge mai departe ne-am mobilizat și ne-am gândit să vă facem o surpriză. În semn de apreciere şi pentru a marca acest moment festiv, celor care au adus pâine le-a fost oferită câte o felicitare.

A fost o după-amiază de iarnă în toată regula, pe care am domolit-o cu ceai și căldură în suflete. Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați vizitat însoțiți de o pâine sau mai multe și ne bucurăm că în diversele locații au venit de asemenea acele persoane pentru care o pâine a însemnat bucuria acelei zile.

Să ne amintim mereu că “bunătatea e o sămânță ce semănată în viața altora va răsări în viața ta” – cuvinte aparținând lui Dan Surducan.

Pâinile care au rămas, din cele pe care le-ați adus dumneavoastră cu drag, au fost duse de voluntari, de această dată la: Fundația Casa Monica Mahr, Cantina sociala „Maria Rosa”, Familia Ignat și Căminul Felix Sânmartin; coștienți fiind că sunt de un real ajutor și fac viața mai ușoară persoanelor  care le primesc.

Dacă îți surâde ideea de a fi parte din echipa “Oradea donează o pâine” și să contribui activ la bunăstarea unor oameni care au cu adevărat nevoie de ajutorul tău, te primim cu bucurie.

Pentru mai multe detalii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail: oradeadoneazaopaine@yahoo.com sau pe pagina noastră de facebook: https://www.facebook.com/oradeadoneazaopaine/ ”.