Oradea curata! 60 de noi cosuri de deseuri stradale au fost montate in mai multe puncte din Oradea
Stiri Oradea

Oradea curata! 60 de noi cosuri de deseuri stradale au fost montate in mai multe puncte din Oradea

La începutul acestei luni, Primăria Oradea prin operatorul S.C. RER Vest a  montat un număr de 60 de coșuri de deșeuri stradale în mai multe amplasamente din municipiu, respectiv: str. Traian Moșoiu, Piața Emanuil Gojdu, str. Independenței, Aleea Emanuil Gojdu, str. General Magheru, str. Tudor Vladimirescu, promenada mal drept Crișul Repede, zona Podul Sfântul Ladislau, Podul Centenarului și Piața 1 Decembrie.

Coșurile defecte sau distruse au fost înlocuite, iar în zonele în care s-a constatat că acestea sunt insuficiente numărul lor a fost suplimentat. Noile coșuri au culoarea verde și sunt rezistente la intemperii.

Coșurile au fost montate de RER Vest S.A., în baza contractului de salubritate de delegare a gestiunii serviciului public de salubrizare a Municipiului Oradea nr. 355.532 din data de 25.08.2020.

În funcție de necesități, compania de salubritate va mai monta până la finalul anului încă 240 de coșuri de gunoi pe toată raza municipiului.

interlink.ro

Cetățenii sunt rugați ca, în cazul în care constată defecţiuni ale coșurilor de gunoi sau lipsa acestora, să sesizeze Primăria Oradea prin aplicația Oradea City Report sau direct operatorul de salubritate RER Vest.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News