Oradea are de ieri cel mai performant scanner pentru analiza ochilor și vederii din nord-vestul țării
Diverse

Oradea are de ieri cel mai performant scanner pentru analiza ochilor și vederii din nord-vestul țării

Luni, 26 noiembrie, la salonul Optica Ovidiu din Centrul Civic, a avut loc lansarea în cadru festiv a celui mai performant scanner pentru analiza ochilor și vederii din nord-vestul țării. Optica Ovidiu deține în exclusivitate noul DNEye® Scanner 2+ construit de compania Rodenstock, Germania.

La eveniment au participat specialistii Rodenstock, atat staful tehnic cât și cel medical! Aceștia au prezentat presei și publicului invitat, inovațiile cu care noul scanner reuseste sa detecteze și să masoare toate caracteristicile importante al ochiului uman pentru a putea ulterior, echipa Rodenstock din Germania, să realizeze lentile de înalta precizie cu efecte care depășesc imaginația pacienților în materie de vedere, mai ales pe timp de noapte.

Echipa medicala Rodenstock alături de medicii și optometriștii de la Optica Ovidiu au realizat primele scanari de înaltă rezoluție chiar invitaților la eveniment. Rodica și Ovidiu Demian, familia care deține din 1994 Optica Ovidiu, au fost prezentați ca inovatori prin implicarea lor în obținerea celor mai noi tehnologii disponibile la nivel mondial, cu efecte deosebite pentru pacienții orădeni.

Costul unei consultații care implică scanarea cu DNEye® Scanner 2+ este mult mai scazut la Optica Ovidiu fata de clinicile de specialitate din Germania sau Austria.

Toate masuratorile realizate cu DNEye® Scanner 2+ se transmit pe un canal securizat direct in Germania unde are loc, în laboratoarele Rodenstock, producția unicat a lentilelor pacientului.

DNEye® Scanner 2+ masoară în 7000 de puncte caracteristicile ochiului uman și genereaza un raport de analiză pe baza caruia se construiesc cele mai avansate lentile cu efecte care depașesc așteptarile în materie de vedere.

Despre DNEye® Scanner 2+

După lansarea cu succes a lentilelor care încorporează date DNEye®, Rodenstock a anunțat următoarea generație de scaner pentru profesionistii în domeniul ochilor, DNEye® Scanner 2+, disponibil în Oradea, în exclusivitate la Optica Ovidiu din noiembrie 2018.

Cu o analiza detaliată a ochiului și o simulare fidela a ametropiei, DNEye® Scanner 2+ calculează atât aberațiile pentru distanță și apropiere ale vederii, cât și reacția individuală la schimbarile de luminozitate. Transmiterea exactă la dioptrii de 1/100 cu topografie corneană integrată și funcție autorefracție, noul model măsoară opacitatea mediilor de refracție utilizând iluminarea retro. DNEye® Scanner 2+  oferă o analiză detaliată a camerei anterioare a ochiului și un tonometru noncontact pentru măsurarea presiunii intraoculare.

Combinația dintre pahimetrie (grosimea corneei) și tonometrie oferă un rezultat mai precis pentru masurarea presiunii intraoculare.

Rodenstock calculează corecția ideală pentru pacient bazată pe refracția subiectivă, combinată cu datele masurate individual ale aberatiei ochiului pacientului.

Combinat cu tehnologia revoluționară de constructie a lentilelor EyeLT® Rodenstock creează lentila perfecta. Tehnologia este unică la nivel mondial și conferă o vedere deosebită, în special pe timp de noapte. Cu lentile DNEye®, pacientul poate folosi pe deplin potențialul sau de vedere.

Rodenstock a stabilit noi standarde pentru o vedere perfectă cu lentilele DNEye®. Toate datele de măsurare relevante pentru calcu sunt luate în considerare în fiecare punct de perspectivă al lentilelor.

Despre Rodenstock

Rodenstock este unul dintre principalii producători de lentile de vedere și rame de ochelari la nivel global.  Compania produce exclusiv ochelari de peste 140 de ani. Compania, înființată în 1877, are sediul în Munchen, are aproximativ 4300 angajați la nivel mondial și este reprezentată în peste 80 de țări cu filiale de vânzări și parteneri de distribuție.

Pentru programari si informatii suplimentare:

  • Adresa: Piata 1 Decembrie nr. 27/C – Oradea
  • Telefon: 0259 413 520