Oradea are cele mai bune facilitati de transport din Romania
Diverse

Oradea are cele mai bune facilitati de transport din Romania

noriel.ro
Cele mai bune servicii de transport din România se găsesc în Oradea, Brașov și Cluj-Napoca, potrivit unei analize realizate de platforma de imobiliare Storia.ro în colaborare cu agenția de cercetare D&D Research. Studiul analizează percepția cetățenilor asupra serviciilor de transport din regiunile, orașele și cartierele în care aceștia locuiesc.

Oradea facilitati transport

La nivel de regiuni, cele mai bune servicii de transport se găsesc în Transilvania, urmată de Banat și Crișana. Regiunea București și Ilfov se află pe ultima poziție în topul realizat de către Storia.ro.

transport regiuni

decathlon.ro

Orădenii au votat cartierele Nufărul, Rogerius, Centru Civic, Decebal și Cantemir ca fiind cele mai avantajoase din punct de vedere al serviciilor de transport.

cartiere transport

Percepția cetățenilor asupra orașelor și cartierelor cu cele mai bune facilități educaționale este cea de-a noua temă a studiului amplu realizat de Storia.ro și agenția de cercetare D&D Research – „Orașe și cartiere din România”, ce se va desfășura până la finalul anului 2017. Până în prezent, 258.948 de români au răspuns chestionarului propus de Storia.ro.

Pentru realizarea clasamentului, participanții studiului au fost invitați să evalueze orașele și cartierele în care locuiesc din punct de vedere al serviciilor de transport, de la 1 la 5, unde 1 este foarte rău, iar 5 este foarte bine. Doar mențiunile care au primit cel puțin 100 de răspunsuri au fost incluse în clasamentul final.

Foto: storia.ro