Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Bihor trece in online. Vezi la ce numere  de telefon si adrese de email ii poti contacta
Stiri Bihor

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Bihor trece in online. Vezi la ce numere de telefon si adrese de email ii poti contacta

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Bihor va aplica o serie de măsuri, în scopul prevenirii și limitării răspândirii noului coronavirus COVID-19. Astfel, în perioada 31.01.2022 – 04.02.2022, OCPI Bihor sistează activitatea de relații cu publicul. Cetățenii și partenerii OCPI pot opta pentru serviciile disponibile on-line, prin intermediul sistemului informatic de cadastru și carte funciară. Sesizările, petițiile și memoriile vor putea fi transmise prin e-mail (bh@ancpi.ro) sau poștă.

În perioada 31.01.2022 – 04.02.2022, persoanele fizice/juridice autorizate, delegații notariali, executorii judecătorești și cetățenii pot depune on-line cererea de înscriere, recepție sau avizare, însoțită de înscrisul prin care se constată actul sau faptul juridic a cărui înscriere este solicitată sau, după caz, de înscrisul pentru care se solicită recepția sau avizarea.

Cetățenii pot solicita on-line extrase de carte funciară pentru informare și extrase de plan cadastral pe ortofotoplan accesând https://epay.ancpi.ro/ sau prin intermediul persoanelor fizice/juridice autorizate sau a birourilor notariale.

De asemenea, stadiul soluționării cererilor/dosarelor înregistrate în aplicația informatică poate fi consultat accesând site-ul www.ancpi.ro, secțiunea «Urmărire cerere RGI».

Solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite prin e-mail, dar și prin intermediul liniilor telefonice, care vor funcționa de luni până joi în intervalul orar 08.00 – 16.30 și vineri între orele 08.00 – 14.00.

În perioada menționată, audiențele vor fi acordate telefonic, prin e-mail sau prin sistem de videoconferință (utilizând serviciul gratuit Google Meet).

Numerele de telefon și adresele de e-mail destinate beneficiarilor serviciilor oferite de O.C.P.I. Bihor sunt următoarele:

  • 0259  –  401305  – BCPI ORADEA                 bh@ancpi.ro , bcpi.oradea@ancpi.ro
  • 0259  –  342465  – BCPI ALEȘD                    bcpi.alesd@ancpi.ro
  • 0259  –  320490  – BCPI BEIUȘ                    bcpi.beius@ancpi.ro
  • 0259  – 362599   – BCPI MARGHITA             bcpi.marghita@ancpi.ro
  • 0259  – 373046   – BCPI SALONTA               bcpi.salonta@ancpi.ro        

Toate aceste măsuri au scopul de a proteja publicul și salariații, în egală măsură.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News