O tanara de 18 ani din Stei a ajuns la spital, dupa ce a fost lovita de o masina. Soferul a fugit de la fata locului
Stiri Bihor

O tanara de 18 ani din Stei a ajuns la spital, dupa ce a fost lovita de o masina. Soferul a fugit de la fata locului

Miercuri, 3 aprilie a.c., polițiștii rutieri din Beiuș au fost sesizați că în localitatea bihoreană Ștei s-a produs un accident rutier.

Polițiștii rutieri beiușeni s-au deplasate cu operativitate la fața locului și în urma cercetărilor efectuate au constatat că, la intersecția străzii Miron Pompiliu cu strada Cuza Vodă din Ștei, un bărbat de 31 de ani, din comuna Cărpinet, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, nu a respectat indicatorul rutier „Oprire” din intersecția respectivă și a acroșat o tânără de 18 ani, din Ștei, care se angajase în traversarea intersecției în mod neregulamentar.

După producerea accidentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției, fiind identificat cu operativitate de polițiștii din Ștei.

În urma accidentului rutier, tânăra de 18 ani a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

loading...