O.T.L. invită orădenii, weekend, la plimbări de agrement cu Autobuzul Cabrio  şi cu Tramvaiul de Epocă.
OTL

O.T.L. invită orădenii, weekend, la plimbări de agrement cu Autobuzul Cabrio  şi cu Tramvaiul de Epocă.

S.C. O.T.L. S.A. invită orădenii şi în aceast sfârşit de săptămână la plimbări de agrement cu Autobuzul Cabrio  şi cu Tramvaiul de Epocă.

Autobuzul cabrio va efectua curse cu opriri în următoarele staţii de pe traseu: Cimitirul “Rulikowski”- Universitate – Oficiul de Cadastru – Muzeul Ţării Crişurilor – Biserica cu Lună – P-ţa 1 Decembrie/Bloc Turn – Centrul Civic/CEC –  Magazinul Crişul – Şirul Canonicilor – Gara Centrală – Episcopia Ortodoxă – Parcul Traian – Iosif Vulcan – P-ţa Ferdinand – Universitatea Partium – Autogara Decebal – Grădina Zoologică – Muzeul Ţării Crişurilor – Oficiul de Cadastru – Universitate – Cimitirul Rulikowski. Din staţia Cimitirul Rulikowski autobuzul va pleca în cursă sâmbătă (13.07.2019) şi duminică (14.07.2019), începând cu ora 12:00, la interval de o oră, până la ora 17:00 (ultima cursă cu plecare  de la Cimitirul Rulikowski)). Preţul unei călătorii este de 15 lei, iar biletele se vor achiziţiona de la şofer, la urcarea în autobuz.

Tramvaiul de Epocă va efectua o singură cursă din cap linie Nufărul, sâmbătă, 13 iulie 2019, începând cu ora 17:00, pe traseul Nufărul – Gara Centrală – B-dul Decebal – P-ţa Unirii – Nufărul. Biletele, în limita a 50 de locuri (avându-se în vedere capacitatea de transport), se pot achiziţiona de la Autogara Nufărul, înainte cu maxim 15 minute de plecarea în cursă. Bilete se vor vinde şi pe traseu, respectându-se aceaşi regulă privind capacitatea de transport. Preţul unui bilet pentru adulţi este 8 lei, iar pentru copii 4 lei.

loading...