O noua investitie privata de 37 mil euro in Parcul Industrial Oradea, va crea peste 70 de noi locuri de munca, in domeniul farmaceutic
Stiri Oradea

O noua investitie privata de 37 mil euro in Parcul Industrial Oradea, va crea peste 70 de noi locuri de munca, in domeniul farmaceutic

Societatea BIOPHARMA PLASMA SRL, companie subsidiară BIOPHARMA PLASMA LIMITED din Ucraina, intenționează să construiască in Oradea, in Parcul Industrial Euobusiness I, din str. Borsului, o nouă locație de producție, investiție care se ridică la o valoare de minim 37.000.000 Euro, pe o suprafață de teren de 34.370 mp.

Această investiție se va realiza etapizat si a rezultat in urma unei negocieri directe care a avut loc in luna martie, reprezentând incă o investitie semnificativă atrasă de Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA.

Contractul privind investiția s-a semnat azi, 17.05.2024, de către reprezentantul societății BIOPHARMA PLASMA, dl. Kostiantyn Yefymenko, si reprezentanții societății ADLO S.A. in calitate de proprietar si administrator al parcului industrial.

Compania BIOPHARMA PLASMA activează in domeniul productiei de produse farmaceutice, și și-a exprimat intenția de a desfășura in Parcul industrial EBP I activitățile specifice domeniului de activitate și a oricăror altor activități conforme cu Regulamentul de funcționare al parcului industrial.

Compania are in vedere construirea unei clădiri în suprafață totală de aproximativ 10.800 m.p. constând in hală de productie de produse farmaceutice / medicamentoase / birouri și preconizează inceperea producției in Oradea in maxim 5 ani, urmând a genera un număr de minim 70 de locuri de muncă până in anul 2029.

Domnul Yefymenko a transmis domnului primar Florin Birta cu care s-a intâlnit azi la data semnării contractului următoarele: ”Compania BIOPHARMA PLASMA SRL a ales Oradea ca punct de lucru datorită in special a deschiderii si profesionalismul reprezentantilor ADLO, precum si a facilităților și infrastructurii modernizate pe care le oferă municipiul Oradea.”

Asistența juridică privind achiziția terenului a fost oferită de Societatea Civilă Profesională de Avocați „IGOR ONUŢA & ASOCIAȚII”, iar Consultanța in afaceri in domeniul medical de către ”Clinica DAVIDESCU”.

Ne găsiți și pe Google News