O noua editie a evenimentului civic „Oradea doneaza o paine” se va desfasura in 28 martie
Evenimente

O noua editie a evenimentului civic „Oradea doneaza o paine” se va desfasura in 28 martie

Grupul civic Oradea doneaza o paine anunta că în această lună, proiectul lor de suflet „Oradea donează o pâine” se va desfășura joi, în data de 28 martie 2024, între orele 15:00-17:00, în patru locații – Piața Rogerius, Piața Decebal, Oradea Plaza și Bisericuța Nufărul.

Oradenii sunt asteptati in punctele de distribuție/colectare, unde persoanele care din motive obiective au nevoie de o pâine, dar nu își permit să o cumpere, precum și oamenii cu suflet mare, care din puținul lor, doresc să dăruiască o pâine.

Vă așteptăm cu drag pe toți, convinși fiind că ”Bunătatea este limbajul pe care cel surd îl poate auzi și cel orb îl poate vedea”-M. Twain”, transmit acestia

Pâinile rămase la finalul evenimentului, ca de fiecare dată, vor fi donate unor organizații, asociații sau fundații, care sprijină/îngrijesc, copii, tineri, bătrâni, familii, care au nevoie de ajutor.

Dorim să pornim schimbarea și sperăm să ne fiți alături, să vă implicați atât în eveniment cât și ca voluntari” au mai precizat organzatorii

Ii găsiți trimițând un e-mail pe adresa oradeadoneazaopaine@yahoo.com  sau pe pagina de facebook https://facebook.com/oradeadoneazaopaine/.

Ne găsiți și pe Google News