O minora de 14 ani, din Sabolciu, a fost data disparuta.
Stiri Bihor

O minora de 14 ani, din Sabolciu, a fost data disparuta.

O minora de 14 ani din localitatea Sabalciu, comuna Sacadat, judetul Bihor, este data disparuta de familie, dupa ce a plecat de acasa ieri in jurul orei 13:00 si nu a mai revenit.

UPDATE 17.04: Minora de 14 ani, din localitatea Săbolciu, comuna Săcădat, județul Bihor, care a plecat de acasă la 15 aprilie a.c. (caz mediatizat luni, 16aprilie a.c.), a fost găsită de polițiști pe raza localității Tileagd și a fost încredințată familiei. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

ROSTAȘ ANDREEA NICOLETA, de 14 ani, din localitatea Săbolciu, comuna Săcădat, județul Bihor, a plecat de acasă la 15 aprilie 2018, în jurul orei 13.00 şi nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: aproximativ 1,50 m înălțime, 50 kg., faţă ovală, ochi verzi, păr castaniu, vopsit cu șuvițe blonde, tuns scurt, cu breton, nu are semne particulare.

ÎMBRĂCĂMINTE: Fustă de blugi albastră, lungă, bluză albă, jachetă scurtă, albastră, fără mâneci, batic roșu, saboți albi, cu talpă groasă.

Aceasta a mai fost plecată voluntar de la domiciliu în repetate rânduri.

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

foto ROSTAS ANDREEA NICOLETA