O firmă de IT din Oradea nominalizată pentru a doua oară la premiul pentru cel mai bun loc de muncă din Europa
Diverse

O firmă de IT din Oradea nominalizată pentru a doua oară la premiul pentru cel mai bun loc de muncă din Europa

Compania de IT Qubiz, cu birouri în Oradea şi Cluj-Napoca, a fost desemnată pentru al doilea an consecutiv câştigătoarea categoriei The Workplace and People Development Award pe România în cadrul European Business Awards, cel mai prestigios concurs de business din Europa.

Lansat în 2007, concursul are ca scop premierea excelenţei în domenii precum cel al inovaţiei, antreprenoriatului, strategiei de creştere, sau al responsabilităţii sociale. Anul acesta numărul firmelor înscrise în concurs a depăşit 100.000, juriul European Business Awards având sarcina de a desemna câştigătoarele naţionale dintr-un shortlist de 3000 de companii. Pentru categoria The Workplace and People Development Award (premiul pentru cel mai bun loc de muncă pentru dezvoltarea angajaţilor, n.r.), juriul a decis că Qubiz merită să reprezinte România în faza finală a competiţiei, acolo unde compania orădean-clujeană se va “bate” cu alte companii europene care-şi pun angajaţii pe primul loc.

Finala va avea loc in decembrie la Varşovia

Gala de premiere European Business Awards va avea loc pe 3-4 decembrie în Varşovia. În cadrul evenimentului, finalistele din 33 de ţări europene vor trece printr-o serie de interviuri cu membrii juriului pentru ca mai apoi aceştia să determine campioanele europene pentru fiecare categorie în parte.

Qubiz nu este la primul succes în cadrul competiţiei, în 2018 ajungând în finala concursului, unde câştigătoare europeană la categoria Workplace and People Development Award a fost desemnată o companie din Irlanda.

Marcel Anghel, CEO Qubiz, declară “Cel mai important lucru în business-ul nostru sunt categoric oamenii! Şi când spun oameni, mă refer atât la colegi cât şi la clienţi. Din prima zi de Qubiz mi-am dorit foarte mult să avem o atmosferă faină de lucru, să fim o companie în care nu doar dezvoltăm proiecte împreună, dar ne şi simţim bine împreună, ca între prieteni.”

Firma a pornit la drum în 2008 cu 6 angajaţi, iar astăzi Qubiz numără peste 230 de angajaţi în Oradea şi în Cluj-Napoca.

Industria IT din România, în top

În finala concursului au ajuns 8 firme din România, 4 dintre acestea activând în domeniul IT, iar celelalte 4 vin din domeniul industrial, comercial, şi cel al energiei.

loading...